Piept De Pui Cu Sos De Portocale

Piept De Pui Cu Sos De Portocale
Pieptul de pui cu sos de portocale este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 230 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, portocală, Curacao portocaliu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Pui Cu Sos De Gazpacho Cu Ulei De Busuioc, Tilapia Cu Sos De Portocale, și Carne De Porc Cu Portocale Și Rozmarin.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista