Piept de pui cu sos de anghinare-măsline
O porție conține 64 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă 41 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., piept de pui cu anghinare-sos de măsline ar putea fi un super fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 20. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, suc de lămâie, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos Marinara de anghinare și măsline, Piept De Pui Umplut Cu Anghinare, și Provolone & Măsline Umplute Piept De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un castron, bateți 1/4 cană de ulei, suc de lămâie, coajă, usturoi și oregano. Îndoiți anghinarea, măslinele și feta; condimentați sosul cu sare și piper.
Condimentează puiul cu sare și piper. Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți restul de 1 lingură de ulei.
Adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc, 3 minute; întoarceți și transferați tigaia la cuptor. Prăjiți puiul timp de 10 minute, până la alb pe tot parcursul.
Transferați puiul în farfurii și lingurați sosul deasupra.
Garnisiți cu pătrunjelul și serviți.