Piept de pui cu sos clasic de tigaie Franceză

Piept de pui cu sos clasic Pan Franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 226 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Piept de pui în sos de cremă de Caper, pâine franceză și Doubletree cookie Knock-off-uri, Piept de pui tăiat francez la grătar în stil Buffalo cu sos de brânză albastră și salată de Jicaman și pepene verde, și Piept De Pui Umplut În Stil Francez.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Presărați puiul uniform cu 1/2 linguriță sare și piper.
Adăugați puiul în tigaie, cu pielea în jos; saut 4 minute sau până se rumenesc. Întoarceți puiul.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Scoateți puiul din tigaie și lăsați să stea 10 minute.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați vin în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau până la redus la 2 linguri, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se amestecă muștarul.
Combinați smântâna și făina, amestecând până se omogenizează.
Adăugați amestecul de smântână în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti pana se ingroasa usor, amestecand constant cu un tel. Se amestecă restul de 1/8 linguriță de sare.