Piept de pui cu orez sălbatic Alfredo
Piept de pui cu orez sălbatic Alfredo este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 503 calorii, 42G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, unt, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de pui cu Pilaf sălbatic de orez și smochine, Piept de pui glazurat cu zmeură umplut cu orez sălbatic și Slaw, și Piept de pui Lemony cu orez.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți orezul sălbatic, bulionul și apa până la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 45 până la 60 de minute sau până când boabele de orez sunt deschise și aproape fragede; scurgeți dacă este necesar. Se amestecă cimbru.
Întindeți orezul într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci.
Se încălzește cuptorul la 350 F. în tigaie de 12 inci, se încălzește untul la foc mediu-mare. Gatiti puiul in unt de la 8 la10 minute, întorcându-se o dată, până se rumenesc.
Adăugați ciuperci în tigaie. Gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor. Se amestecă ardeii grași și sosul Alfredo; se toarnă peste pui.
Coaceți descoperit 45 până la 55 de minute sau până când amestecul este Bulbuc și sucul de pui nu mai este roz atunci când sunt tăiate centrele celor mai groase bucăți.