Piept de pui cu cremă de Pancetta și mazăre
Piept de pui cu cremă Pancetta și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 387 calorii. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Piept de pui în cremă de Pancetta cu mazăre, Marsala de pui cu Pancettan și smântână, și Piept de curcan învelit în Pancetta cu umplutură de lămâie și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Scoateți usturoiul din tigaie folosind o lingură cu fante; rezervați usturoiul. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați pancetta; saut 4 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți pancetta din tigaie folosind o lingură cu fante; rezervați pancetta.
Presărați puiul cu sare și piper; saut 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați vin; se aduce la fierbere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Gatiti pana cand lichidul aproape se evapora (aproximativ 3 minute). Puneți puiul în tigaie.
Adăugați stoc; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și gătiți timp de 6 minute sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați mascarpone în tigaie, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Combinați apa și făina, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute; se amestecă pancetta, usturoiul și mazărea. Gatiti 1 minut.