Piept de pui cu cinci condimente cu glazură de Hoisin

Piept de pui cu cinci condimente cu glazură Hoisin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 288 calorii, 38g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ghimbir, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Hoisin-piept de pui la grătar, Picioare De Pui Cu Cinci Condimente Hoisin, și Aripi de pui asiatice la cuptor cu glazură de zmeură Hoisin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare, amestecând până când sarea și zahărul se dizolvă. Se amestecă în 2 linguri de pulbere de cinci condimente.
Turnați amestecul de sare într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Clătiți puiul cu apă rece.
Adăugați pui și gheață în pungă; sigiliu. Bagati la frigider 2 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți puiul din pungă; aruncați saramura. Se usucă puiul cu prosoape de hârtie.
Combinați sosul hoisin și următoarele 5 ingrediente (sosul hoisin prin 1/4 linguriță pulbere de cinci condimente).
Pregătiți grătarul pentru grătar indirect, încălzind o parte la mediu și lăsând o parte fără căldură.
Așezați puiul, cu pielea în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit pe partea de foc mediu. Închideți capacul; pui la grătar 8 minute pe fiecare parte, periaj ocazional cu amestec de sos hoisin.
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe partea neîncălzită; ungeți cu amestec de sos hoisin. Gratiți încă 5 minute sau până când ați terminat. Aruncați pielea; serviți imediat.