Piept De Pui Crocant La Cuptor
Piept de pui crocant la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 424 calorii, 29G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piept de pui, panko, brânză gruyincrucrore și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Pui La Cuptor Cu Usturoi Crocant, Piept De Pui Parmezan Crocant, și I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și potriviți-o cu o grătar. Ungeți ușor raftul și lăsați-l deoparte.
Așezați panko, brânza și uleiul măsurat într-un vas puțin adânc, condimentați cu sare și piper și folosiți-vă mâinile pentru a combina uniform.
Așezați maioneza, laptele și cimbru într-un alt vas puțin adânc, condimentați cu sare și piper și bateți pentru a combina. Puneți ambele feluri de mâncare deoparte.
Tăiați fiecare piept de pui în jumătate transversal.
Așezați 1 bucată între 2 foi de folie de plastic și lăsați la o grosime uniformă (aproximativ 1/2 inch) cu un ciocan de carne sau fundul unei tigaie.
Așezați pe o farfurie mare sau a doua foaie de copt. Repetați cu bucățile de pui rămase.Condimentați ambele părți ale bucăților de pui cu sare și piper. Înmuiați 1 bucată de pui în amestecul de maioneză și întoarceți-o la acoperire. Apoi înmuiați-l în amestecul panko, întoarceți-l la strat și apăsați amestecul pe pui pentru a adera.
Așezați puiul pâine pe grătarul pregătit și repetați cu bucățile de pui rămase, lăsând cel puțin 1/4 până la 1/2 inch de spațiu între bucăți.
Coaceți până când puiul se rumeneste și se fierbe, aproximativ 40 de minute.