Piept de pui crocant la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 424 calorii, 29G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piept de pui, panko, brânză gruyincrucrore și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Pui La Cuptor Cu Usturoi Crocant, Piept De Pui Parmezan Crocant, și I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și potriviți-o cu o grătar. Ungeți ușor raftul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
2
Așezați panko, brânza și uleiul măsurat într-un vas puțin adânc, condimentați cu sare și piper și folosiți-vă mâinile pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei De Gătit
3
Așezați maioneza, laptele și cimbru într-un alt vas puțin adânc, condimentați cu sare și piper și bateți pentru a combina. Puneți ambele feluri de mâncare deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Maioneză
Cimbru
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Tăiați fiecare piept de pui în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
5
Așezați 1 bucată între 2 foi de folie de plastic și lăsați la o grosime uniformă (aproximativ 1/2 inch) cu un ciocan de carne sau fundul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
Tigaie
6
Așezați pe o farfurie mare sau a doua foaie de copt. Repetați cu bucățile de pui rămase.Condimentați ambele părți ale bucăților de pui cu sare și piper. Înmuiați 1 bucată de pui în amestecul de maioneză și întoarceți-o la acoperire. Apoi înmuiați-l în amestecul panko, întoarceți-l la strat și apăsați amestecul pe pui pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Bucăți De Pui
Maioneză
Pui întreg
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Așezați puiul pâine pe grătarul pregătit și repetați cu bucățile de pui rămase, lăsând cel puțin 1/4 până la 1/2 inch de spațiu între bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Pane
Bucăți De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
8
Coaceți până când puiul se rumeneste și se fierbe, aproximativ 40 de minute.