Piept De Pui Cremos

Piept De Pui Cremos
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Pieptul de pui cremos ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 241 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul cayenne, sosul de salată, sosul cremos de salată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Piept De Pui Umplut Cu Broccoli Cremos, Piept de pui cu sos cremos de ciuperci, și Piept de pui cremos cu slănină și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare de sticlă, amestecați sosul cremos de salată, sosul de salată în stil Italian și ardeiul cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Sos De SalatăSos De Salată
2
Adăugați piept de pui și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați. Marinați timp de 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți pieptul de pui din marinată și grătiți timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte, până când nu mai este roz și sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista