Piept De Curcan Umplut Cu Afine

Sânii de curcan umpluți cu afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 558 calorii. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $ 3.4 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 461 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nuci pecan, ulei de măsline, amestec de umplutură de pâine condimentată cu ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu Quinoa de afine, Boudin Blanc-sâni de curcan umpluți cu Castane, și Sâni de curcan umpluți cu dovlecei de Butternut și smochine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți amestecul de umplutură conform instrucțiunilor pachetului. Puneți deoparte să se răcească.
Cu un cuțit ascuțit, sânii fluturelui se deschid pentru a se așeza plat.
Așezați fiecare sân între două foi de hârtie cerată și aplatizați cu un ciocan.
Răspândiți umplutura pregătită la 1/4 inch de marginea fiecărui sân.
Presărați fiecare cu nuci pecan tocate și afine uscate, rezervând o parte din afine pentru garnitură.
Rotiți bine într-un stil jellyroll, începând cu capătul lung. Introduceți capetele și legați secțiunile cu șnur, aproximativ 4 secțiuni în jurul mijlocului și una care rulează lungimea rolei pentru a fixa capetele.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Se rumenesc cu grijă pe toate părțile.
Puneți tigaia în cuptor, neacoperită.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră sau până când temperatura internă este la 170 grade F (78 grade C) atunci când este luată cu un termometru pentru carne. Nu lăsați acestea să se usuce prea mult.
Permite role pentru a seta timp de 15 minute înainte de a scoate șir, și feliere în 1/2 la 3/4 inch cercuri. Lăsați o rolă întreagă și tăiați cealaltă pentru prezentare. Umplutura va fi spiralată în carne. Prezentați-vă pe cel mai frumos platou pe un pat de salată cretă și garnisiți stropind cu restul de 1/2 cană jumătăți de pecan și afine uscate rezervate.