Piept De Curcan Umplut Cu Afine

Piept De Curcan Umplut Cu Afine
Sânii de curcan umpluți cu afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 558 calorii. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $ 3.4 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 461 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nuci pecan, ulei de măsline, amestec de umplutură de pâine condimentată cu ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu Quinoa de afine, Boudin Blanc-sâni de curcan umpluți cu Castane, și Sâni de curcan umpluți cu dovlecei de Butternut și smochine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți amestecul de umplutură conform instrucțiunilor pachetului. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cu un cuțit ascuțit, sânii fluturelui se deschid pentru a se așeza plat.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Așezați fiecare sân între două foi de hârtie cerată și aplatizați cu un ciocan.
4
Răspândiți umplutura pregătită la 1/4 inch de marginea fiecărui sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Presărați fiecare cu nuci pecan tocate și afine uscate, rezervând o parte din afine pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
6
Rotiți bine într-un stil jellyroll, începând cu capătul lung. Introduceți capetele și legați secțiunile cu șnur, aproximativ 4 secțiuni în jurul mijlocului și una care rulează lungimea rolei pentru a fixa capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Se rumenesc cu grijă pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Puneți tigaia în cuptor, neacoperită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră sau până când temperatura internă este la 170 grade F (78 grade C) atunci când este luată cu un termometru pentru carne. Nu lăsați acestea să se usuce prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Permite role pentru a seta timp de 15 minute înainte de a scoate șir, și feliere în 1/2 la 3/4 inch cercuri. Lăsați o rolă întreagă și tăiați cealaltă pentru prezentare. Umplutura va fi spiralată în carne. Prezentați-vă pe cel mai frumos platou pe un pat de salată cretă și garnisiți stropind cu restul de 1/2 cană jumătăți de pecan și afine uscate rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Salată De Frunze CretateSalată De Frunze Cretate
Fiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și NucșoarăFiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și Nucșoară
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate24
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista