Piept De Curcan Umplut

Piept De Curcan Umplut
Reteta umplute piept de curcan se poate face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă face 6 porții cu 724 calorii, 74G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru 5,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un curs principal scump. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, ulei de măsline, salvie și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 91 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept De Curcan Umplut, Piept De Curcan Umplut, și Piept De Curcan Umplut.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron, combinați cârnații, prosciutto, castane, măsline și salvie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ProsciuttoProsciutto
CastaneCastane
CârnațiCârnați
MăslineMăsline
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți o tigaie mică și adăugați o linguriță de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se sotează până se fierbe, aproximativ 2 minute. Gustați pentru condimente și ajustați condimentele în amestecul de umplutură, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De UmpluturăAmestec De Umplutură
CondimenteCondimente
6
Așezați pieptul de curcan pe placa de tăiere cu pielea în jos. Aplatizați cu mâinile, condimentați cu sare și piper și stropiți cu ulei de măsline pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piept De CurcanPiept De Curcan
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Întindeți umplutura deasupra și rotiți curcanul în jurul umpluturii. Înfășurați sfoară de bucătărie în jurul sânului și legați-o strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Toată TurciaToată Turcia
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
8
Așezați curcanul într-o tigaie, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți până când temperatura internă a pieptului de curcan este de 165 grade F, aproximativ 1 oră sau 12 până la 15 minute pe kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piept De CurcanPiept De Curcan
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Lăsați să se odihnească 10 minute, apoi tăiați sfoara de bucătărie. Feliați curcanul și aranjați decorativ pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
10
Se toarnă sucurile de tigaie peste felii și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Echipament Special: sfoară de bucătărie .
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista