Piept De Curcan Umplut
Reteta umplute piept de curcan se poate face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă face 6 porții cu 724 calorii, 74G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru 5,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un curs principal scump. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, ulei de măsline, salvie și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 91 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept De Curcan Umplut, Piept De Curcan Umplut, și Piept De Curcan Umplut.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron, combinați cârnații, prosciutto, castane, măsline și salvie. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mică și adăugați o linguriță de umplutură.
Se sotează până se fierbe, aproximativ 2 minute. Gustați pentru condimente și ajustați condimentele în amestecul de umplutură, dacă este necesar.
Așezați pieptul de curcan pe placa de tăiere cu pielea în jos. Aplatizați cu mâinile, condimentați cu sare și piper și stropiți cu ulei de măsline pentru a se umezi.
Întindeți umplutura deasupra și rotiți curcanul în jurul umpluturii. Înfășurați sfoară de bucătărie în jurul sânului și legați-o strâns.
Așezați curcanul într-o tigaie, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți până când temperatura internă a pieptului de curcan este de 165 grade F, aproximativ 1 oră sau 12 până la 15 minute pe kilogram.
Lăsați să se odihnească 10 minute, apoi tăiați sfoara de bucătărie. Feliați curcanul și aranjați decorativ pe platoul de servire.
Se toarnă sucurile de tigaie peste felii și se servește.
Echipament Special: sfoară de bucătărie .