Reteta umplute piept de curcan se poate face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă face 6 porții cu 724 calorii, 74G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru 5,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un curs principal scump. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, ulei de măsline, salvie și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 91 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept De Curcan Umplut, Piept De Curcan Umplut, și Piept De Curcan Umplut.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron, combinați cârnații, prosciutto, castane, măsline și salvie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Prosciutto
Castane
Cârnați
Măsline
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Încălziți o tigaie mică și adăugați o linguriță de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se sotează până se fierbe, aproximativ 2 minute. Gustați pentru condimente și ajustați condimentele în amestecul de umplutură, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Umplutură
Condimente
6
Așezați pieptul de curcan pe placa de tăiere cu pielea în jos. Aplatizați cu mâinile, condimentați cu sare și piper și stropiți cu ulei de măsline pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Piept De Curcan
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Întindeți umplutura deasupra și rotiți curcanul în jurul umpluturii. Înfășurați sfoară de bucătărie în jurul sânului și legați-o strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toată Turcia
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
8
Așezați curcanul într-o tigaie, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți până când temperatura internă a pieptului de curcan este de 165 grade F, aproximativ 1 oră sau 12 până la 15 minute pe kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Piept De Curcan
Ulei De Măsline
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
9
Lăsați să se odihnească 10 minute, apoi tăiați sfoara de bucătărie. Feliați curcanul și aranjați decorativ pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
10
Se toarnă sucurile de tigaie peste felii și se servește.