Piept de curcan prăjit cu ierburi și umplutură (Ziua Recunoștinței pentru o mulțime mică)

Piept de curcan prăjit cu ierburi și umplutură (Ziua Recunoștinței pentru o mulțime mică)
Piept de curcan prăjit cu ierburi și umplutură (Ziua Recunoștinței pentru o mulțime mică) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 7,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 83g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 1042 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de sare și piper kosher, unt, cârnați de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Piept de curcan prăjit cu citrice-salvie cu sos: mulțime mică, Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi, și Piept De Curcan Prăjit Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F. în cuptorul olandez mare, topiți 5 linguri de unt la foc mediu până când spumarea dispare (nu lăsați untul să se rumenească), aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Adăugați cârnați și piure cu telul rigid sau masher de cartofi pentru a se descompune în bucăți fine (cele mai mari bucăți nu trebuie să fie mai mari de 1/4 inch). Gatiti, amestecand frecvent pana cand raman doar cateva bucati de roz, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați ceapă, țelină, usturoi și salvie și gătiți, amestecând frecvent, până când legumele se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Se ia de pe foc și se adaugă jumătate din bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
5
Bateți bulionul de pui rămas, ouăle și 3 linguri de pătrunjel într-un castron mediu până se omogenizează. Amestecând constant cu lingura de lemn, turnați încet amestecul de ouă în amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați cuburi de pâine și pliați ușor până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
7
Folosind foarfece de pasăre, tăiați și îndepărtați orice porțiune din spate care poate fi atașată la curcan (este posibil să nu existe). Umpleți cavitatea sub piept de curcan și sub clapa de grăsime în jurul gâtului cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Păsări De CurtePăsări De Curte
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
8
Transferați umplutura rămasă într - o caserolă cu unt de 9 pe 13 inci și așezați curcanul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
9
Folosind mâinile, separați cu grijă pielea de curcan de carne introducând în partea de jos a sânului, având grijă să nu o rupeți. Într-un castron mic, combinați untul rămas cu pătrunjelul rămas și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Adăugați 1 lingură de sare kosher și 1/2 linguriță de piper negru proaspăt măcinat. Se amestecă cu o furculiță până se omogenizează. Frecați amestecul uniform peste și sub pielea de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
11
Transferați la cuptor și prăjiți până când umplutura începe să se rumenească, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
12
Scoateți din cuptor, transferați curcanul într-un suport de sârmă așezat într-o foaie de copt căptușită cu folie și readuceți curcanul în cuptor. Continuați să prăjiți până când curcanul este maro auriu și crocant, iar partea cea mai groasă lângă os înregistrează 145 până la 150 de metri pătrați pe un termometru de citire instantanee, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
13
Scoateți din cuptor, transferați pe o farfurie și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
14
Între timp, turnați sucuri emanate înapoi peste umplutură. Întoarceți umplutura la cuptor și gătiți până când devine maro auriu și înregistrează 160 de litri F pe un termometru de citire instantanee, aproximativ 15 minute. Carve curcan, răspândit peste umplutura, și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ardei ArbolArdei Arbol
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista