Piept de curcan la grătar cu frecare de chimen Chili

Rețeta piept de curcan la grătar cu frecare de chimen Chili ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 3 ore și 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 61G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,58 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, unt, amestec de ardei usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept De Curcan Cu Sos De Chili La Grătar, Fenicul și chimen - piept de curcan prăjit cu sos de cimbru, și Piept De Curcan Prăjit Cu Chili.
Instrucțiuni
Dacă utilizați grătar cu cărbune, așezați tava de picurare cu apă de 1/2 inch direct sub zona de grătar și aranjați cărbuni în jurul marginii focarului.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură indirectă.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele, cu excepția curcanului și a untului. Slăbiți pielea de pe pieptul de curcan în 4 sau 5 locuri.
Tăiați untul în felii mici; așezați la întâmplare sub pielea curcanului. Frecați amestecul de pudră de chili pe toată exteriorul Turciei. Introduceți termometrul pentru carne de grătar, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a curcanului și să nu atingă osul.
Așezați curcanul, cu pielea în jos, pe grătar peste tigaia de picurare sau peste partea neîncălzită a grătarului cu gaz. Acoperiți și grătiți la foc mediu 30 de minute; întoarceți curcanul. Acoperiți și grătiți cu 1 oră 30 de minute până la 2 ore mai mult sau până când termometrul citește 170 de bucăți și sucul de curcan nu mai este roz când centrul este tăiat.
Scoateți curcanul de pe grătar; acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.