Pieptul de curcan la grătar cu citrice este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 12. O porție conține 238 calorii, 41G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de portocale, coajă de lămâie, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Curcan La Grătar Cu Citrice, Piept De Curcan La Grătar Cu Citrice (Ușor), și Chile-Piept De Curcan Cu Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind degetele, slăbiți cu atenție pielea de pe ambele părți ale pieptului de curcan. Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați pătrunjelul, busuiocul, untul, usturoiul și sarea; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se întinde sub pielea de curcan; aranjați felii de lămâie și portocală peste amestecul de plante. Asigurați pielea pe partea inferioară a sânului cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Portocalii
Pâine Cu Nuci și Stafide
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de picurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Roșii Feliate, Opțional
4
Puneți curcanul peste tigaia de picurare. Grătar, acoperit, la foc mediu indirect timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 170 <url>. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, Opțional
5
Între timp, turnați picăturile de tigaie într-o ceașcă de măsurare; grăsime degresată. Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați sucul de portocale, coaja de portocală, coaja de lămâie, piperul și picăturile de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Aruncați pielea, lămâia și feliile de portocală din pieptul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Portocalii
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire