Piept de curcan glazurat de Bourbon și melasă
Piept de curcan glazurat Bourbon și melasă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 5,58 USD per porție , primești o băutură care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 603 calorii , 49 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. 3 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați melasă neagră, zahăr brun, piept de curcan și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62% , care este solid. Rețete similare includ șuncă cu bourbon, melasă și glazură de nuci pecan , cotlete de porc la grătar și cuptoare Wildwood, somon glazurat din scânduri de cedru și mere Bourbon .
Instrucțiuni
Amestecați whisky-ul, melasa și zahărul brun într-o cratiță până când zahărul brun s-a dizolvat.
Se pune la foc mediu, se aduce la fiert și se stinge focul; amestecați sarea și sosul de ardei iute în amestec.
Se toarnă marinada într-un castron mare.
Pune pieptul de curcan în marinadă cu pielea în jos; se lasa sa stea 1 ora, intoarcend din cand in cand pieptul de curcan.
Transferați curcanul într-o tigaie. Păstrați marinata pentru ungere.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F (230 de grade C).
Prăjiți pieptul de curcan în cuptorul preîncălzit până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a cărnii arată 160 de grade F (70 de grade C), aproximativ 45 de minute. Ungeți curcanul din când în când cu marinada reținută. Lăsați pieptul de curcan să se odihnească timp de 10 minute înainte de a-l tăia.