Piept de curcan glazurat de Bourbon și melasă
Piept de curcan glazurat cu bourbon și melasă este o băutură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 603 de calorii . Pentru 5,58 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute . Această rețetă de la Allrecipes necesită zahăr brun, zahăr brun, sos de ardei și melasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62% , care este solid. Rețete similare sunt șuncă cu bourbon, melasă și glazură cu nuci de pecan , cotlete de porc la grătar și cuptoare Wildwood, mere Bourbon glazed cedar plank somon .
Instrucțiuni
Amestecați whisky-ul, melasa și zahărul brun într-o cratiță până când zahărul brun s-a dizolvat.
Se pune la foc mediu, se aduce la fiert și se stinge focul; amestecați sarea și sosul de ardei iute în amestec.
Se toarnă marinada într-un castron mare.
Pune pieptul de curcan în marinadă cu pielea în jos; se lasa sa stea 1 ora, intoarcend din cand in cand pieptul de curcan.
Transferați curcanul într-o tigaie. Păstrați marinata pentru ungere.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F (230 de grade C).
Prăjiți pieptul de curcan în cuptorul preîncălzit până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a cărnii arată 160 de grade F (70 de grade C), aproximativ 45 de minute. Se unge curcanul din când în când cu marinada reținută. Lăsați pieptul de curcan să se odihnească timp de 10 minute înainte de a-l tăia.