Piept de curcan glazurat cu agave cu sos de Sherry

Pieptul de curcan glazurat cu Agave cu sos de Sherry este un fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 392 calorii, 64G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piept de curcan, sare de mare, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Încercați Piept de curcan glazurat cu agave cu sos de Sherry, Agave Afumate-Piept De Curcan Cu Saramură Dijon, și Sandvișuri calde de curcan cu sos de Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă pieptul de curcan și se freacă peste tot cu 2 1/2 lingurițe de sare de mare și 1 linguriță de piper. Dacă aveți timp, răciți pieptul într-un vas de copt, acoperit, peste noapte (Vezi notele bucătarilor).
Lăsați curcanul să stea la temperatura camerei 1 oră.
Cuptorul de căldură la 425 F cu rack în treimea inferioară. Poziționați curcanul pe raft în tigaie și prăjiți 30 de minute.
Reduceți cuptorul la 400 F și împrăștiați felii de ceapă în fundul tăvii de prăjire.
Adăugați 1 cană de apă și continuați să prăjiți până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a sânului, aproape de os, dar nu atinge, înregistrează 160 F, 30 până la 40 de minute.
În timp ce curcanul se prăjește, amestecați nectarul de agave și oțetul într-o cratiță mică nereactivă și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă și se reduce la 3 linguri.
Se ia de pe foc, dar se menține cald.
Periați glazura pe curcan și prăjiți până când termometrul înregistrează 165 F, 3 până la 5 minute.
Transferați pieptul de curcan într-un platou și lăsați să stea 15 minute.
În timp ce curcanul stă în picioare, scoateți raftul, răzuind orice bucăți delicioase în tigaie.
Puneți tigaia peste 2 arzătoare și adăugați sherry, apoi deglazați tigaia fierbând sherry, amestecând și răzuind bucăți rumenite, timp de 1 minut.
Se strecoară lichidul printr-o sită într-o cratiță medie grea.
Adăugați stoc și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și păstrați la foc mic.
Între timp, bateți 1/2 cană de apă încet în făină într-un castron mic până când suspensia de făină este netedă, apoi amestecați 1 lingură de oțet.
Adăugați pasta de făină în bulionul care fierbe, șoptind și aduceți sosul la fierbere, șoptind. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând, 3 minute.
Condimentați sosul cu sare și piper și oțet suplimentar, dacă doriți.
Feliați pieptul de curcan și serviți cu sos.
* Frecarea sării într-un curcan este o modalitate ușoară de a vă apropia de rezultatele suculente pe care le obțineți din scufundarea unui curcan în saramură. Această metodă ocupă, de asemenea, mai puțin spațiu în frigider decât saramura. Dacă nu aveți timp să lăsați curcanul să stea peste noapte cu sarea, nu vă faceți griji. Veți ajunge în continuare cu o pasăre delicioasă și suculentă.* Dacă cumpărați un curcan kosher, nu este nevoie să-l lăsați să stea peste noapte cu sarea, deoarece a avut deja un tratament similar.* Cel mai simplu mod de a sculpta curcanul este să îndepărtați cele două jumătăți de sân cărnoase în două bucăți separate de ambele părți ale sternului și coastelor, apoi să le feliați transversal.