Piept de curcan glazurat cu agave cu sos de Sherry

Piept de curcan glazurat cu agave cu sos de Sherry
Pieptul de curcan glazurat cu Agave cu sos de Sherry este un fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 392 calorii, 64G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piept de curcan, sare de mare, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Încercați Piept de curcan glazurat cu agave cu sos de Sherry, Agave Afumate-Piept De Curcan Cu Saramură Dijon, și Sandvișuri calde de curcan cu sos de Sherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă pieptul de curcan și se freacă peste tot cu 2 1/2 lingurițe de sare de mare și 1 linguriță de piper. Dacă aveți timp, răciți pieptul într-un vas de copt, acoperit, peste noapte (Vezi notele bucătarilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
Sare De MareSare De Mare
PiperPiper
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Lăsați curcanul să stea la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
3
Cuptorul de căldură la 425 F cu rack în treimea inferioară. Poziționați curcanul pe raft în tigaie și prăjiți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Reduceți cuptorul la 400 F și împrăștiați felii de ceapă în fundul tăvii de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
5
Adăugați 1 cană de apă și continuați să prăjiți până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a sânului, aproape de os, dar nu atinge, înregistrează 160 F, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1
În timp ce curcanul se prăjește, amestecați nectarul de agave și oțetul într-o cratiță mică nereactivă și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă și se reduce la 3 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
OțetOțet
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc, dar se menține cald.
3
Periați glazura pe curcan și prăjiți până când termometrul înregistrează 165 F, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4
Transferați pieptul de curcan într-un platou și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
1
În timp ce curcanul stă în picioare, scoateți raftul, răzuind orice bucăți delicioase în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Puneți tigaia peste 2 arzătoare și adăugați sherry, apoi deglazați tigaia fierbând sherry, amestecând și răzuind bucăți rumenite, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se strecoară lichidul printr-o sită într-o cratiță medie grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
4
Adăugați stoc și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și păstrați la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
5
Între timp, bateți 1/2 cană de apă încet în făină într-un castron mic până când suspensia de făină este netedă, apoi amestecați 1 lingură de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați pasta de făină în bulionul care fierbe, șoptind și aduceți sosul la fierbere, șoptind. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Condimentați sosul cu sare și piper și oțet suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
SosSos
8
Feliați pieptul de curcan și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
SosSos
1
* Frecarea sării într-un curcan este o modalitate ușoară de a vă apropia de rezultatele suculente pe care le obțineți din scufundarea unui curcan în saramură. Această metodă ocupă, de asemenea, mai puțin spațiu în frigider decât saramura. Dacă nu aveți timp să lăsați curcanul să stea peste noapte cu sarea, nu vă faceți griji. Veți ajunge în continuare cu o pasăre delicioasă și suculentă.* Dacă cumpărați un curcan kosher, nu este nevoie să-l lăsați să stea peste noapte cu sarea, deoarece a avut deja un tratament similar.* Cel mai simplu mod de a sculpta curcanul este să îndepărtați cele două jumătăți de sân cărnoase în două bucăți separate de ambele părți ale sternului și coastelor, apoi să le feliați transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
CoasteCoaste
SareSare
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista