Piept de curcan cu aragaz lent umplut cu orez sălbatic și afine

Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Pieptul de curcan cu aragaz lent umplut cu orez sălbatic și afine ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 307 calorii, 43G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piept de curcan, afine, migdale tăiate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Orez sălbatic cu aragaz lent cu afine, Curcan Cu Aragaz Lent-Caserolă De Orez Sălbatic, și Curcan cu aragaz lent și caserolă de orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția curcanului.
Tăiați curcanul în felii la intervale de 1 inch la aproximativ trei sferturi din drum, formând buzunare adânci.
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, puneți curcanul. Umpleți buzunarele cu amestec de orez sălbatic.
Așezați amestecul de orez rămas în jurul marginii aragazului lent.
Capac; gatiti la foc mic 8-9 ore sau pana cand sucul de curcan este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (170F). Termometrul introdus în centrul umpluturii trebuie să citească 74°.