Piept cu sos de afine-hrean

Piept cu sos de afine-hrean
Pieptul cu sos de afine-hrean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 10 porții cu 431 calorii, 47G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.13 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper măcinat grosier, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați Piept de afine cu piure de hrean, Piept cu sos de afine, și Piept de vită cu sos de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați pudra de ceapă, sarea, piperul și ienibaharul; frecați peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se taie pieptul în jumătate; se pune într-un 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Combinați sosul de afine, hreanul, sucul de lămâie și frunza de dafin; se toarnă peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până se înmoaie.
5
Îndepărtați pieptul și păstrați-l cald. Strângeți sucurile de gătit; aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Transferați 3 căni de sucuri de gătit într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; amestecați în sucuri. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Feliați subțire carnea de vită peste cereale; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate36
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista