Piept cu sos de afine-hrean

Pieptul cu sos de afine-hrean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 10 porții cu 431 calorii, 47G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.13 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper măcinat grosier, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați Piept de afine cu piure de hrean, Piept cu sos de afine, și Piept de vită cu sos de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pudra de ceapă, sarea, piperul și ienibaharul; frecați peste piept.
Se taie pieptul în jumătate; se pune într-un 5-qt. aragaz lent.
Combinați sosul de afine, hreanul, sucul de lămâie și frunza de dafin; se toarnă peste carnea de vită.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până se înmoaie.
Îndepărtați pieptul și păstrați-l cald. Strângeți sucurile de gătit; aruncați frunza de dafin.
Transferați 3 căni de sucuri de gătit într-o cratiță mică.
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; amestecați în sucuri. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Feliați subțire carnea de vită peste cereale; serviți cu sos.