Piei de cartofi umplute cu șuncă, fasole coaptă și brânză
Nevoie de o gluten gratuit și FODMAP prietenos hor d ' oeuvre? Piei de cartofi umplute cu șuncă, fasole la cuptor și brânză ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 269 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, frunze de cimbru, șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Food.com are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Piei de cartofi umplute cu ou de Wicklewood, Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, și Piei De Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.