Piei De Cartofi Piure

Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Pieile de cartofi piure ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 6. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, arpagic, cartofi de aur yukon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Neglijent Buffalo Joes și piure de cartofi piei, Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, și Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aranjați slănina pe o tigaie și coaceți timp de 12 până la15 minute până când sunt crocante. Se răcește și se toacă.
Puneți cartofii într-un vas de sos mediu și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fiert și condimentați cu sare. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și zdrobiți cartofii cu zară și condimentați cu sare și piper. Se amestecă arpagicul, cheddarul și se pliază în slănină.