Piei de cartofi parmezan
Reteta piei de cartofi parmezan se poate face în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 334 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Un amestec de sare, ulei de măsline, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la BBC Good Food are 25 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Piei De Cartofi Dulci Prăjite Cu Parmezan, Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, și Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Coaceți cartofii timp de 50-60 de minute. Odată gătit, răciți ușor înainte de a înjumătăți și răzui mijlocul, lăsând aproximativ 1 cm de cartof în coajă.
Tăiați fiecare piele în 3 și aruncați pe o foaie de copt cu ulei, piper cayenne, boia, sare și parmezan.
Coaceți încă 10-15 minute până când sunt crocante și aurii.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru piei de cartofi. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Bellissima Sparkling ros circulatorcu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Bellissima Trandafir Spumant]()
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.