Piei de cartofi cu smântână și arpagic

Piei de cartofi cu smântână și arpagic
Piei de cartofi cu smântână și arpagic ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 205 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi de copt, arpagic, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piei slabe de cartofi cu smântână și aperitiv de slănină, Vichyssoise cu smântână și arpagic, și Smântână și arpagic cartofi biciuiți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.frecați cartofii, înțepați peste tot cu un cuțit și coaceți până se înmoaie și un cuțit străpunge ușor, aproximativ 1 oră și 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească până se răcește suficient pentru a se descurca.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tăiați cartofii în jumătate și răzuiți carnea, lăsând aproximativ 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Tăiați fiecare jumătate în 3 pene.
5
Așezați pene pe o foaie mare de copt cu margini și aburiți cartofii cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
7
Coaceți timp de 10 minute. Întoarceți și coaceți cu 10 minute mai mult. Întoarceți încă o dată și coaceți pentru ultimele 10 minute, până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se amestecă smântâna cu arpagic, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
9
Serviți piei de cartofi cu amestec de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista