Piei de cartofi cu smântână și arpagic
Piei de cartofi cu smântână și arpagic ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 205 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi de copt, arpagic, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piei slabe de cartofi cu smântână și aperitiv de slănină, Vichyssoise cu smântână și arpagic, și Smântână și arpagic cartofi biciuiți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.frecați cartofii, înțepați peste tot cu un cuțit și coaceți până se înmoaie și un cuțit străpunge ușor, aproximativ 1 oră și 25 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească până se răcește suficient pentru a se descurca.
Tăiați cartofii în jumătate și răzuiți carnea, lăsând aproximativ 1/4 inch.
Tăiați fiecare jumătate în 3 pene.
Așezați pene pe o foaie mare de copt cu margini și aburiți cartofii cu spray de gătit.
Se presară sare și piper.
Coaceți timp de 10 minute. Întoarceți și coaceți cu 10 minute mai mult. Întoarceți încă o dată și coaceți pentru ultimele 10 minute, până când sunt crocante.
Se amestecă smântâna cu arpagic, sare și piper.
Serviți piei de cartofi cu amestec de smântână.