Piei De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați piei de cartofi. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 59 cenți pe porție. O porție conține 288 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de canolan, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), și Piei De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Curățați cartofii curățați și lăsați-i să se usuce. Cu un prosop de hârtie (sau doar cu mâinile) frecați pielea cartofilor cu 2 linguri de ulei de canola, astfel încât să fie drăguți și umezi.
Așezați cartofii pe o foaie de copt și coaceți până când pielea este crocantă și cartofii sunt fragede, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Scoateți tigaia și lăsați să se răcească până când puteți manipula cartofii.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Scoateți interiorul, lăsând un pic de cartof în piei. Topiți untul cu 2 linguri de ulei de canola, apoi periați atât exteriorul, cât și interiorul cartofilor.
Presărați ușor interiorul cu sare.
Așezați jumătățile de cartofi cu fața în jos și reveniți la cuptor timp de 5 până la 8 minute. Folosind clești, întoarceți cartofii și continuați să coaceți până când marginile cartofilor încep să devină maronii aurii.
Presărați interiorul cojilor de cartofi cu cheddar, apoi presărați slănina tocată. Reveniți la cuptor suficient de mult pentru ca brânza să se topească, aproximativ 3 până la 4 minute.
Serviți imediat cu smântână și ceapă verde. Yum!