Piecrust-Topped Pizza Pot Pie
Piecrust-Topped Pizza Pot Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 648 calorii, 27G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,08 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de condimente, rotund măcinat, cârnați ușori și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Pui Oală Plăcintă Buzunare, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Gătiti măcinat rotund și cârnați într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând des, 8 până la 10 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Scurgeți amestecul de carne de vită, rezervând 1 linguriță. picături în tigaie. Reduceți căldura la mediu.
Sotati ceapa in picaturi fierbinti 2 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut sau până se înmoaie.
Adăugați ciuperci și sotati 8 până la 10 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Se amestecă amestecul de vită, sosul de paste, condimentele italiene și sarea. Aduceți la fierbere ușoară și fierbeți 5 minute.
Se toarnă amestecul de carne de vită în vasul de copt și se presară cu brânză.
Locul întreaga piecrust peste umplere în vas de copt; apăsați crusta pe marginea vasului pentru a asigura. Marginile crustei vor atârna peste părțile laterale ale vasului. Puneți excesul de crustă sub părțile laterale ale vasului, dacă doriți.
Tăiați un" X " în partea de sus a aluatului pentru ca aburul să scape.
Așezați vasul de copt pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 450 timp de 16 până la 20 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.