Picături De Ciocolată

Picături De Ciocolată
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețete în cutia de rețete, picăturile de ciocolată ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 167 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 68 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Allrecipes necesită chipsuri de butterscotch, chipsuri de cartofi ondulate, arahide și chipsuri de ciocolată semidulce. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Picături De Ciocolată, Picături De Arahide De Ciocolată, și Picături De Ciocolată De Crăciun.

Instrucțiuni

1
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți chipsurile de butterscotch și chipsurile de ciocolată la setare medie timp de 4 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Scoateți din cuptorul cu microunde și pliați arahidele și chipsurile de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Aruncați îngrămădind linguri pe hârtie de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
4
Lăsați să stea o oră sau până când este ferm.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Graham Beck Bliss Nectar cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista