Picnic-Pilaf de Quinoa Perfect cu ierburi proaspete
Picnic-Pilaf de Quinoa Perfect cu ierburi proaspete este un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 212 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 226 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, quinoa, pudră de usturoi granulată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Orez Pilaf cu tunan proaspăt și ierburi, Sandvișul Perfect Pentru Picnic, și Negrese De Picnic Perfecte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți quinoa și apa la fiert într-o oală medie la foc mare. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când apa este absorbită și quinoa este pufoasă; aproximativ 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Transferați quinoa într-un bol mare de amestecare și lăsați să se răcească cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Adăugați mazărea, pătrunjelul, arpagicul, cimbru, scallions și țelină în quinoa. Se amestecă pentru a se combina cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Adăugați sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul granulat și sarea și piperul după gust.Răciți pilaful cel puțin o oră înainte de servire. (Poate fi refrigerat până la 8 ore.)