Picior de rață prăjit lent și salată crocantă de legume rădăcinoase

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de rață prăjit lent și salata crocantă de legume rădăcinoase. Această rețetă servește 6. O porție conține 530 calorii, 49G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de cimbru, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Legume Rădăcină Prăjită, Salată De Legume Rădăcină Prăjită, și Salată De Legume Rădăcină Prăjită Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați un suport pentru cuptor în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 300 F. picioarele de rață se usucă cu prosoape de hârtie, apoi se condimentează cu sare și piper. Așezați pielea în jos într-o tigaie largă, antiaderentă sau din fontă, sigură pentru cuptor. Se pune la foc mediu și se gătește până când pielea devine maro aurie și începe să fie crocantă, aproximativ 8 minute.
Transferați tigaia în cuptor. Prăjiți timp de 1 oră, apoi răsturnați picioarele de rață și prăjiți încă o oră.
Între timp, într-un castron mare, amestecați uleiul de măsline, oțetul, sucul de lămâie, frunzele de cimbru și mierea. Condimentează după gust cu sare și piper.
Adăugați fenicul, rădăcina de țelină, morcovul, sfecla, șalota și pătrunjelul în castron și aruncați pentru a combina. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până când rața este gătită.
Pentru a servi, umpleți salata de legume înmuiată pe o farfurie și acoperiți cu un picior de rață.