Picior de rață prăjit lent și salată crocantă de legume rădăcinoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de rață prăjit lent și salata crocantă de legume rădăcinoase. Această rețetă servește 6. O porție conține 530 calorii, 49G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de cimbru, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Legume Rădăcină Prăjită, Salată De Legume Rădăcină Prăjită, și Salată De Legume Rădăcină Prăjită Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați un suport pentru cuptor în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 300 F. picioarele de rață se usucă cu prosoape de hârtie, apoi se condimentează cu sare și piper. Așezați pielea în jos într-o tigaie largă, antiaderentă sau din fontă, sigură pentru cuptor. Se pune la foc mediu și se gătește până când pielea devine maro aurie și începe să fie crocantă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Picior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați tigaia în cuptor. Prăjiți timp de 1 oră, apoi răsturnați picioarele de rață și prăjiți încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, într-un castron mare, amestecați uleiul de măsline, oțetul, sucul de lămâie, frunzele de cimbru și mierea. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați fenicul, rădăcina de țelină, morcovul, sfecla, șalota și pătrunjelul în castron și aruncați pentru a combina. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până când rața este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Frișcă Suplimentară Groasă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sifonada De Frunze De Kale
Rață întreagă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pentru a servi, umpleți salata de legume înmuiată pe o farfurie și acoperiți cu un picior de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)