Picior de miel prăjit cu ierburi cu legume și Jus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 377 calorii, 43G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 4,24 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, bulion de pui, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Panko Herb Crusted Rack de miel cu legume, Picior de miel și legume cu unt la grătar cu pansament cu lămâie, și Legume Prăjite Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
În tigaie, combinați ceapa, țelina și căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Stropiți cu 1 lingură de ulei, aruncați bine pentru a acoperi și movilă în centrul tigaiei. Setați amestecul de miel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Stropiți cu 1 lingură de ulei și presărați cu herbes de Provence, sare și piper. Aranjați morcovii și rădăcina de țelină în jurul cărnii și stropiți cu restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Telina
Morcov
Piper
Carne
Sare
Ulei De Gătit
5
Se toarnă vinul și bulionul în tigaie și se acoperă bine tigaia cu folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
6
Prăjiți 1 oră.
7
Îndepărtați folia și creșteți căldura la 425 F. frigeți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a mielului înregistrează 130 F pentru mediu-rar, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
8
Transferați mielul pe scândură și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Transferați morcovii, rădăcina de țelină și 1/2 de ceapă într-un castron mediu și păstrați la cald. Forțați conținutul rămas de tigaie prin strecurătoare cu plasă medie în cratiță medie, apăsând bine pe solide. Îndepărtați și aruncați grăsimea. (Sau turnați sucurile de tigaie prin strecurătoare în separatorul de grăsime și lăsați să stea până când grăsimea se ridică la vârf, 1 până la 2 minute. Turnați cu grijă sucurile de tigaie din separator în tigaie, aruncând grăsimea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Tigaie Cu Sos
Bol
Tigaie
10
Puneți cratița la foc moderat și aduceți la foc mic. Gatiti, neacoperit, pana se reduce la jumatate, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Scoateți șirul de bucătărie din miel și tăiați carnea transversal în felii subțiri. Aranjați pe platou cu legume prăjite.