Picior de miel cu crustă verde-măslin și lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel cu crustă verde-măsline și lămâie. O porție conține 345 calorii, 42G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă $3.74 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, maghiran, măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Miel cu crustă de măsline cu tocană de fasole Adzuki, Miel de ierburi și usturoi cu salată de măsline verzi, și Miel de ierburi și usturoi cu salată de măsline verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-un robot de bucătărie, combinați hamsiile, usturoiul, coaja de lămâie, maghiranul și piperul și pulsați până se toacă mărunt.
Se adaugă măslinele și se pulsează până se toacă mărunt. Cu mașina pornită, adăugați uleiul de măsline și procesați într-o pastă grosieră.
Așezați un raft într-o tigaie și puneți mielul deasupra. Ungeți mielul cu pasta de măsline și prăjiți-l pe cel mai de jos raft al cuptorului timp de 20 de minute. Reduceți temperatura la 350 și prăjiți mielul timp de aproximativ 1 oră și 10 minute mai mult, până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 12
Lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de a sculpta.
Se toarnă sucurile acumulate într-un castron și se servește cu mielul.