Picior de miel Braconat în bulion de Curte de vin alb

Picior de miel Braconat în bulion de Curte de vin alb
Picior de miel fiert în vin alb Court Bouillon ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 323 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, sos soubise și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cod fiert în bulion de curte, Louisiana Court-Bouillon (Sau Cajun Court Bouillon), și Snapper în Haitian Court-Bouillon.

Instrucțiuni

1
Puneți piciorul de miel dezosat și legat cu bucăți de usturoi (tăiați mici tăieturi și introduceți usturoiul) și frecați-l cu rozmarin uscat. Puneți vinul și cantitatea egală de apă, legume și condimente într-un ceainic mare, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin UscatRozmarin Uscat
Picior De MielPicior De Miel
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Adăugați mielul și aduceți din nou lichidul la fierbere. Acoperiți tigaia, reduceți căldura și fierbeți, permițând 15 minute pe kilogram de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se serveste cu sos Soubise. Cu aceasta, beți răcit Pouilly Fuiss nr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista