Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați picioarele de curcan fierte cu vin roșu. Această rețetă face 4 porții cu 775 calorii, 72g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de dafin, unt, sare kosher și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Pulpe de pui fierte cu condimente cu vin roșu și roșii, Pulpe de pui fierte cu condimente cu vin roșu și roșii, și Picioare De Curcan Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 275 buc. F. condimentați picioarele de curcan cu generozitate cu sare și piper pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Picior De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, dreaptă, la foc mare, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați picioarele de curcan cu pielea în jos. Gatiti fara sa va miscati pana se rumeneste, aproximativ 8 minute. Întoarceți picioarele și gătiți până când a doua parte este rumenită, cu aproximativ 5 minute mai mult, reducând căldura, după cum este necesar, dacă uleiul fumează excesiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Curcan
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Transferați curcanul pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Puneți tigaia la foc și adăugați ceapă, morcov, țelină, usturoi, cimbru și rozmarin. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand legumele se rumenesc bine, aproximativ 8 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Gât De Pui
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați vin, aduceți la fierbere și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați stoc și frunze de dafin și aduceți la fierbere. Cuibărește picioarele de curcan în tigaie, lăsându-l să se odihnească pe legume, astfel încât să fie expusă doar pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Curcan
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se transferă la cuptor și se gătește, neacoperit, până când picioarele sunt fragede, sosul este redus, iar pielea este mahon adânc, aproximativ 2 ore. Scoateți cu grijă din cuptor și transferați picioarele de curcan pe o farfurie folosind o spatulă cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Curcan
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Se strecoară lichidul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un castron mare sau o cratiță medie. Aruncați solidele. Îndepărtați excesul de grăsime de pe suprafață și aruncați-l. Puneți lichidul deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați făină și gătiți, amestecând constant, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Se amestecă încet în lichidul de gătit de curcan fierbinte până se încorporează complet. Aduceți la fierbere pentru a se îngroșa și condimentați după gust cu sare și piper (este posibil să nu aveți nevoie de sare, în funcție de cât de sărat a fost bulionul dvs.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
12
Sculptați picioarele de curcan între coapsă și toiag, îndepărtând osul coapsei, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Curcan
Copane De Pui
2 Cepți Mărunțiți
13
Transferați pe un platou de servire.
14
Se presară cu arpagic și se servește cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor