Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Piccata de pui cu paste de legume de vară. O porție conține 663 calorii, 56G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,78 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica benzi ardei gras, catei de usturoi, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați O oală cremă de pui și paste de legume de vară, Paste Piccata De Pui, și Piccata de pui cu paste și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adauga ardeiul gras si ceapa; saut 8 minute sau pana cand se inmoaie si incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
3
Puneți amestecul de ceapă într-un castron mare; Păstrați cald. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
4
Adăugați dovlecei și dovlecei galbeni; saut 4 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
5
Adăugați roșiile și usturoiul; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Usturoi
6
Adăugați amestecul de dovlecei la amestecul de ceapă rezervat. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Ceapă
7
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
8
Scurgeți pastele într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
9
Adăugați pastele și lichidul de gătit rezervat în amestecul de legume, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Paste
10
Adăugați 1/2 cană parmezan și busuioc; aruncați pentru a combina. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Busuioc
11
Presărați ambele părți ale puiului cu sare și 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Pui întreg
Sare
12
Așezați făina într-un castron puțin adânc. Dragă pui în făină, întorcându-se la acoperire; scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați ulei de măsline în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Adăugați pui și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
16
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Adăugați bulion, suc și capere în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere
Bulion
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
18
Se ia de pe foc.
19
Adăugați ceapa verde, untul și restul de 1/4 linguriță de piper negru; Se amestecă până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ceapa Verde
Unt
20
Aranjați aproximativ 1 cană de amestec de paste pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 jumătate de piept de pui, 1/4 cană de sos și 1 lingură de brânză rămasă.