Piccata de pui cu capere
Piccata de pui cu capere necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. Acest curs principal are 397 calorii, 40g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți spaghete, sare, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 61%. Încercați Piccata de pui cu capere, Piccata de pui cu capere, și Piccata De Rață Cu Portocale, Capere Și Ceapă Eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de sân între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică.
Așezați făina într-un vas superficial și dragați puiul în făină.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați vin alb, 1/4 cană suc de lămâie, capere și usturoi în tigaie; răzuiți tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti timp de 2 minute sau pana cand este usor gros.
Se presară cu sare și piper.
Serviți puiul peste paste. Se acoperă cu sos; se presara cu patrunjel.
Notă de vin: când o rețetă necesită vin ca ingredient, este plăcut să găsești o sticlă suficient de delicioasă pentru a bea, dar suficient de accesibilă pentru a arunca puțin în tigaie. Mani Masianco 2005 ($15), un amestec Italian de pinot grigio și verduzzo, umple factura. Este aromat, cu mere, lămâie și note florale. De asemenea, are aciditatea necesară pentru a saluta acidul puternic al caperelor. - Jeffery Lindenmuth