Piccata de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 262 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, bulion de pui, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Piccata De Pui, Piccata De Pui, și Piccata De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aplatizați puiul la 1/2-in. grosime. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adăugați pui, câte o bucată pe rând și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Zahăr Roșu Grosier
3
Într-o tigaie mare, se rumeneste puiul la foc mediu în unt. Se amestecă vinul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 12-15 minute sau până când puiul nu mai este roz.