Piccata De Pui

Piccata De Pui
Piccata de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 262 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, bulion de pui, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Piccata De Pui, Piccata De Pui, și Piccata De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aplatizați puiul la 1/2-in. grosime. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați pui, câte o bucată pe rând și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Într-o tigaie mare, se rumeneste puiul la foc mediu în unt. Se amestecă vinul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 12-15 minute sau până când puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Stropiți cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista