Picant Thai Carne De Vită Curry

Picant Thai Carne De Vită Curry
Reteta picant Thai carne de vită Curry este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 414 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de ghimbir, lapte de cocos, pastă de curry thailandeză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Vegan Cu Căpșuni Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Picant Thai Carne De Vită Curry, Curry Thailandez Roșu Picant, și Supă Picantă De Curry Thailandez pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Obiceiul Chenin Blanc cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Obiceiul Chenin Blanc
Obiceiul Chenin Blanc
Chenin clasic în stil vechi, cu o mulțime de mineralitate, papaya verde, lămâie meyer, nucșoară albă de piersici și note slabe de fructe cu sâmburi cu aciditate racy. Un vin super prietenos cu mâncarea, care este o împerechere nebună cu stridii și pui fript.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista