Picant prăjit usturoi Aioli creveți este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $ 5.22 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei vegetal, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 37 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Creveți De Usturoi Picant, Creveți De Usturoi Picant, și Creveți De Usturoi Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face aioli: încălziți uleiul de măsline la foc mic într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aioli
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați usturoiul, ardeiul și ardeiul cayenne și prăjiți până când usturoiul este parfumat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați uleiul vegetal, apoi transferați amestecul într-o cană de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Combinați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, oțetul de vin roșu, muștarul Dijon, sarea și piperul într-un robot de bucătărie, blender sau bol de amestecare. Încorporați treptat amestecul de usturoi, prelucrați, amestecați sau bateți continuu pe măsură ce emulsionați. Răciți bine aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pulpă De Miel, Cu Os
Pentru Ungerea Insertului
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Aioli
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Combinați 1 1/2 litri de apă cu 5 frunze de dafin, sucul de lămâie, vinul, piperul de cayenne și sarea într-o cratiță mare. Aduceți lichidul de braconaj la foc mic la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pentru Ungerea Insertului
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați creveții și gătiți până când sunt roz, fermi și opaci, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Scurgeți creveții și lăsați-i să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Puneți creveții într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați aioli și amestecați bine. Puneți creveții pe farfurii și serviți.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.