Picant Cu Ochi Negri-Mazăre Savura

Gustul picant de mazăre cu ochi negri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 278 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mazăre cu ochi negri, ardei iute, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Picant cu ochi negri mazăre savura, Blinele de mazăre cu ochi negri cu gust de ardei iute, și Sud Picant Black Eyed Pea Dip.
Instrucțiuni
Combinați mazărea uscată, slănina, cimbru, roșiile, ardeii iute și usturoiul într-o oală mare. Se condimentează cu sare și piper și se toarnă deasupra bulionul de pui. Se fierbe la foc mediu-mic până când mazărea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Scurgeți mazărea, rezervând lichidul de gătit. Aruncați cimbru și ardei iute.
Scoateți slănina, roșiile și usturoiul din mazărea gătită și dați deoparte.
Tăiați slănina și împăturiți-o înapoi în mazăre împreună cu coriandru, scallions și suc de lămâie.
Pureați lichidul de gătit cu roșiile și usturoiul într-un blender. Îmbrăcați mazărea cu piureul și dați-i un condiment final cu sare și piper, dacă este necesar. Se acoperă cu coriandru și un strop de ulei de măsline.
Fotografii de James Baigrie