Picadillo

Picadillo
Picadillo ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 50 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 62 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți slănină oscar mayer, 1/4 cană sos italian kraft zesty, cremă knudsen și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chorizo și carne de vită Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), Picadillo, și Picadillo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de vita si slanina in tigaie mare la foc mediu 10 min. sau până când carnea de vită măcinată este rumenită uniform, amestecând ocazional; se scurge. Reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați următoarele 4 ingrediente; se amestecă. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mic 25 min., amestecând la fiecare 10 min. Între timp, gatiti orez ca regia pe ambalaj, omițând sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Serviți amestecul de carne peste orez; top cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista