Picadillo
Picadillo ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 50 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 62 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți slănină oscar mayer, 1/4 cană sos italian kraft zesty, cremă knudsen și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chorizo și carne de vită Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), Picadillo, și Picadillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de vita si slanina in tigaie mare la foc mediu 10 min. sau până când carnea de vită măcinată este rumenită uniform, amestecând ocazional; se scurge. Reveniți la tigaie.
Adăugați următoarele 4 ingrediente; se amestecă. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mic 25 min., amestecând la fiecare 10 min. Între timp, gatiti orez ca regia pe ambalaj, omițând sare.
Serviți amestecul de carne peste orez; top cu smântână.