Piața Fermierilor Locali Pizza
Rețeta Pizza de pe piața fermierilor locali ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 1 oră. Această rețetă servește 6 și costă 2,28 USD pe porție. Acest fel principal are 393 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză mozzarella, roșii cherry, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Pentru Piața Fermierilor, Pizza Pentru Piața Fermierilor, și Piața Fermierilor Sparanghel Și Pizza Cu Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Poziționați un suport pentru cuptor în setarea de lângă cea mai mică.
Așezați o tigaie de pizza de 16 inci pe raft.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Adăugați 2 căni de ceapă și cimbru în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand ocazional.
Adăugați ardeiul gras și usturoiul în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Adăugați porumb, sare și piper negru în tigaie; gatiti timp de 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Rulați aluatul într-un cerc de 16 inci pe o suprafață ușor făinată.
Scoateți tigaia din cuptor. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Așezați aluatul pe tigaie. Aranjați feliile de mozzarella uniform peste aluat.
Întindeți amestecul de porumb uniform peste brânză și acoperiți cu brânză Parmigiano-Reggiano.
Coaceți la 425 timp de 23 de minute. Aranjați roșiile uniform peste pizza; coaceți încă 5 minute sau până când crusta se rumeneste.
Scoateți din cuptor; se presara cu busuioc.