Piadini cu mere, miere și brânză albastră

Piadini cu mere, miere și brânză albastră
Piadini cu mere, miere și brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 379 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, aluat de pizza pre-făcut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Încercați Raisin Crostini cu brânză albastră și mere, Salată de varză cu brânză albastră cu mere și nuci, și Cotlet de porc cu brânză albastră cu mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Miezul și felia merele. Dacă nu utilizați imediat, stoarceți sucul de lămâie pe ele pentru a preveni decolorarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1
Spălați și rupeți aproximativ frisee într-un bol de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cret AndiveCret Andive
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Stropiți cu ulei de măsline, sucul de 1 lămâie, 1 lingură de miere, sare și piper. Puneți deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Împărțiți aluatul de pizza în 4 secțiuni. Pe o placă înmuiată, întindeți și rotiți aluatul în discuri subțiri cu un știft. Aluatul poate fi, de asemenea, întins cu mâna, dar rularea vă va oferi o crustă mai subțire. Înveliți aluatul aplatizat cu ulei de măsline și așezați-l pe un grătar în aer liber foarte fierbinte, preîncălzit. (acest lucru se poate face în interior pe o tigaie de grătar din fontă. Setați arzătoarele la mediu, mediu-înalt și asigurați-vă că preîncălziți tigaia.) Când vedeți că bulele se ridică la suprafață, răsturnați aluatul. Ar trebui să fie ușor rumenit pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Puneți 1 lingură de miere și 1 uncie de brânză albastră, după gust, pe vârful crustei. Închideți grătarul și așteptați să se topească brânza. Când este frumos și lipicios, scoateți-l de pe grătar și acoperiți cu salata rece și merele. Repetați cu aluatul și ingredientele rămase. Îndoiți-l, mâncați și bucurați-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista