Cartofi scoși la cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii la cuptor. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 413 de calorii. Această rețetă servește 2. Pentru 67 de cenți per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Paste. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită coacere cartofi, ceapă, lapte și făină. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 50%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pulpe de pui crocante la cuptor cu cartofi scoși, Pulpe de pui crocante la cuptor cu cartofi și cartofi.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați făina, laptele, sarea și piperul până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Într-un 1-qt uns. vas de copt, strat jumatate din cartofi, ceapa si sos alb. Repetați straturile. Aruncă pesmetul și untul; se presara deasupra. Acoperiți și coaceți la 375° timp de 50-55 de minute sau până când cartofii sunt fragezi.