Phyllo stridii clare cu Remoulade

Phyllo stridii clare cu Remoulade
Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 357 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper, arpagic, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Stridii prajite cu R picant, Stridii prăjite cu sos de roșii-Remoulade, și Crisp Phyllo-topped somon oală plăcintă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți coaja din ou și tăiați-o sau treceți-o prin găurile mari ale unei răzătoare de cutie. Bateți creme fraiche pe vârfuri medii și adăugați oul, arpagicul, caperele și sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper, după gust. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Creme FraicheCreme Fraiche
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
1
Se amestecă apa în făina de tempura și se dă la frigider. Scoateți stridiile și lăsați-le deoparte. Rezervați jumătate din cochilii pentru prezentare și curățați-le. Pe o suprafață de lucru curată, așezați fileul mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Încălziți uleiul vegetal într-o oală de dimensiuni medii la 350 de grade F. (Pentru a verifica fără termometru, aruncați o cantitate mică de aluat tempura în ulei-ar trebui să sfârâie să se ridice rapid la suprafață.) Reglați arzătorul pentru a menține temperatura constantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Lucrând cu 1 stridie la un moment dat, dragați în făină, înmuiați în amestecul de tempura și apoi rotiți-vă în fileul mărunțit pentru a acoperi complet. Prăjiți stridiile, întorcându-le ocazional cu o furculiță, până se rumenesc ușor. Folosind o lingură cu fante, transferați-le pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(tub Mare)(tub Mare)
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Pe o tavă suficient de mare pentru a găzdui toate stridiile, formați un pat de sare de rocă, boabe de piper și alge marine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Sare De RocăSare De Rocă
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Alge MarineAlge Marine
5
Așezați cojile curățate pe tavă, lingurați o păpușă de remouladă în fiecare și acoperiți cu o stridie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RemouladeRemoulade
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista