Phyllo cu condimente indiene și Napoleoni de somon afumat
Phyllo cu condimente indiene și Napoleonii de somon afumat necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $ 2.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 269 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ridichi-3, arpagic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Phyllo cu condimente indiene și Napoleoni de somon afumat, Napoleoni De Somon Afumat, și Indian-condimentat Halibut în Phyllo.
Instrucțiuni
Scurgeți iaurtul într-un filtru de cafea la frigider timp de cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o cratiță mică, topiți untul.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se toarnă într-un bol mic, lăsând solidele din lapte în urmă. Se amestecă pulberea de chile, chimenul, coriandrul și cayenne.
Tăiați foile de fileu în jumătate transversal. Lucrând cu 3 foi simultan și păstrând restul acoperit cu folie de plastic și un prosop de bucătărie, periați foile cu o parte din untul condimentat și stivați-le în trei grămezi separate cu 3 straturi; aruncați fileul rămas. Tăiați orice margini zdrențuite.
Tăiați 1 din stive în șase pătrate de 3 1/2 inch.
Transferați toate filele în 2 foi de copt, formând din nou dreptunghiul tăiat și coaceți aproximativ 10 minute sau până devin aurii; lasa sa se raceasca.
Într-un blender, curățați iaurtul cu cilantro, arpagic și mentă.
Transferați într-un castron mic și amestecați chibriturile de ridiche, ceapa și jalapeo. Bateți crema până când ține vârfuri ferme și pliați-o în iaurtul cu ierburi; condimentează cu sare. Rezervați 1/2 cană de iaurt.
Setați 1 din stivele mari de phyllo pe o suprafață de lucru și deasupra cu jumătate din somon și jumătate din iaurtul herbat. Acoperiți cu a doua stivă mare de phyllo și restul de somon și iaurt. Sus cu pătratele phyllo, re-formând dreptunghiul. Folosind un cuțit foarte ascuțit, tăiați napoleonii, între pătrate, ștergând lama cuțitului după fiecare tăietură. Așezați fiecare napoleon pe o farfurie, deasupra cu o păpușă de iaurt rezervat, garnisiți cu felii de ridiche și serviți.
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită prin Pasul 4 până la 1 zi înainte. Înfășurați fileul pe cele 2 foi de copt strâns cu plastic și depozitați la temperatura camerei. Refrigerați iaurtul cu ierburi. Recrisp phyllo într-un cuptor 325 înainte de a continua, dacă este necesar.
Se servește cu: o salată mesclun.