Phyllo-crusted Petrale Sole

Phyllo-crusted Petrale Sole
Phyllo-crusted Petrale Sole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 10,84 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 714 calorii, 74G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 62 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, fileuri de talpă petrale, aluat phyllo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Talpă Petrale cu crustă de fistic cu salată de Grapefruit-avocado, Panko crustă talpă Petrale cu busuioc, usturoi și portocală, și Rulouri De Talpă Petrale Cu Piure De Conopidă.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate33
Revista