PHILADELPHIA New York Cheesecake III necesită în jur 5 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 458 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână vanilie, umplutură de plăcintă cu cireșe, cremă de brânză philadelphia brick și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ PHILADELPHIA Clasic New York Cheesecake, PHILADELPHIA New York Cheesecake Baruri, și PHILADELPHIA New York Cheesecake Baruri.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 325 de grade F dacă utilizați o tigaie argintie de 9 inci (sau la 300 de grade F dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă de 9 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Se amestecă firimiturile și untul; apăsați ferm pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Bateți crema de brânză, zahărul, făina și vanilia într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Adăugați smântână; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
6
Adăugați ouă, pe rând, amestecând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
7
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Coaceți 1 oră 10 minute sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte. Se acoperă cu umplutură de plăcintă înainte de servire. Păstrați restul de cheesecake la frigider.