PHILADELPHIA New York Cheesecake Baruri
Această rețetă servește 16. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 460 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime. 748 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, umplutură de plăcintă cu cireșe, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați PHILADELPHIA New York Cheesecake Baruri, PHILADELPHIA Clasic New York Cheesecake, și Cheesecake cu vârtej de căpșuni în stil PHILADELPHIA New York pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Linie tigaie de 13x9 inci cu folie de aluminiu Reynolds Wrap, cu capete de folie care se extind peste laturi.
Se amestecă firimituri graham, 3 linguri. zahăr și unt; apăsați pe partea de jos a tigaie.
Între timp, bateți crema de brânză, 1 cană de zahăr, făina și vanilia cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați smântână; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la minim după fiecare doar până se omogenizează; se toarnă peste crustă.
Coaceți 40 min. sau până când centrul este aproape setat. Se răcește complet. Refrigerați 4 ore. Folosiți mânere din folie pentru a ridica cheesecake din tigaie înainte de a tăia pentru a servi. Se acoperă cu umplutură de plăcintă.