Această rețetă servește 16. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 460 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime. 748 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, umplutură de plăcintă cu cireșe, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați PHILADELPHIA New York Cheesecake Baruri, PHILADELPHIA Clasic New York Cheesecake, și Cheesecake cu vârtej de căpșuni în stil PHILADELPHIA New York pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Linie tigaie de 13x9 inci cu folie de aluminiu Reynolds Wrap, cu capete de folie care se extind peste laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
3
Se amestecă firimituri graham, 3 linguri. zahăr și unt; apăsați pe partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Între timp, bateți crema de brânză, 1 cană de zahăr, făina și vanilia cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați smântână; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
7
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la minim după fiecare doar până se omogenizează; se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ouă
8
Coaceți 40 min. sau până când centrul este aproape setat. Se răcește complet. Refrigerați 4 ore. Folosiți mânere din folie pentru a ridica cheesecake din tigaie înainte de a tăia pentru a servi. Se acoperă cu umplutură de plăcintă.