Cookie-Uri Germane De Ovăz
Nevoie de un desert vegetarian? Cookie-urile germane de ovăz ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 45. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 36 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor Europene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ovăz laminat rapid, făină, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Cookie-uri fulgi de ovăz bunicii – cookie-uri fulgi de ovăz yummy, Cookie – urile N ' Oatmeal-răspunsul Paleo la cookie-urile cu fulgi de ovăz, și Cookie-Uri Germane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mic, topiți untul.
Adăugați zahărul și smântâna și amestecați la foc mare până când amestecul fierbe.
Se ia de pe foc și se amestecă făina, cuișoarele, ghimbirul, sarea și ovăzul.
Aruncați aluatul în porții de 1 linguriță pe foi de copt căptușite cu pergament sau unse cu unt și făinoase de 12 pe 15 inci (Vezi notele), distanțând uniform trei sau patru porții pe fiecare foaie.
Coaceți câte o tigaie pe rând într-un cuptor de 350 până când marginile prăjiturilor se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaie până când sunt suficient de ferme pentru a le îndepărta, aproximativ 2 minute; pentru a testa, ridicați un colț al unui cookie cu degetele sau glisați o spatulă sub un colț. Dacă este prea moale pentru a-și menține forma, așteptați câteva secunde mai mult; dacă este ferm, ridicați-vă cu degetele sau cu o spatulă. Setați cookie-urile pe rafturi să se răcească.
Serviți sau împachetați imediat etanș (cookie-urile se înmoaie rapid de umezeala din aer) în recipiente rigide, punând hârtie cerată între straturi.