Peștele și chipsurile lui Neely

Peștele și chipsurile lui Neely
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele și chipsurile lui Neely. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 846 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.76 pe portie. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, bere, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chipsurile Picante de cartofi dulci ale lui Neely, Bere ponosită de pește (pentru Fish N ' Chips), și Bere pește bătut (pește și chipsuri).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o friteuză cu ulei la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mediu și adăugați puțină sare. În loturi mici, adăugați cartofii tăiați și gătiți timp de 4 minute, până când sunt moi. Îndepărtați-le cu grijă din apa clocotită și șocați într-un castron de apă rece rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scurgeți și uscați bine cu prosoape de hârtie. Aranjați cartofii pe o tavă de foaie căptușită cu prosop de hârtie și lăsați să se usuce la aer. Repetați cu fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Într-un castron mare, amestecați împreună 1 cană de făină, amidon de porumb, praf de usturoi, cayenne, boia afumată, praf de copt și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Adăugați berea și bateți până se încorporează. Aluatul va fi ușor cocoloaș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Adăugați restul de 1 cană de făină pe o farfurie. În loturi, dragați fileurile de pește din făină, apoi aluatul de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
7
Lăsați excesul de aluat să se scurgă și coborâți ușor în friteuză. Se prăjește până se rumenesc și se răstoarnă, aproximativ 2 până la 3 minute.
8
Scoateți din ulei și aranjați pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Adăugați cartofii albiți în friteuza adâncă și prăjiți până se rumenesc și crocante, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
10
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge și presărați cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
11
Se transferă într-un bol de servire și se servește cu peștele prăjit și sosul Tartar picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
12
Combinați toate ingredientele într-un bol de servire. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați aromele să se dezvolte la frigider cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista