Pește întreg prăjit cu cartofi feliați, măsline și ierburi

Întregul pește prăjit cu cartofi feliați, măsline și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 614 calorii, 72g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.8 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de piper, oregano, cartofi de aur yukon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Filetes de Pescado a la Veracruzana (file de pește fiert cu roșii, capere, măsline și ierburi), Conopidă prăjită cu măsline și ierburi / o recepție caldă, și Pește Întreg Prăjit Cu Fenicul Și Măsline.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare, aruncați cartofii, usturoiul tocat, oregano tocat, măslinele și ardeiul roșu; stropiți generos cu ulei de măsline și condimentați cu sare. Aranjați cartofii și prietenii în fundul unui vas de copt suficient de mare pentru a găzdui peștele. Prăjiți la cuptor 20 de minute.
Faceți 3 felii diagonale de aproximativ 1/2 inch adâncime pe fiecare parte a peștelui. Condimentează exteriorul și interiorul cu ulei de măsline și sare.
Așezați feliile de lămâie, frunzele de dafin, crenguțele întregi de oregano, pătrunjelul și usturoiul zdrobit rămas în interiorul cavității corpului peștelui.
Se toarnă vinul peste cartofi, se pune peștele deasupra și se aruncă totul la cuptor timp de 35 până la 40 de minute sau până când ies globii oculari.
Îndepărtați pielea și oasele și serviți peștele peste cartofi.
Fotografie de David Malosh
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.