Pește Întreg Copt În Sare De Mare
Peștele întreg copt în sare de mare este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $7.35 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 375 calorii, 48G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Cap la magazin și ridica albușuri de ou, cutii de sare de mare grosier, lamaie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. 20 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Pește Copt În Sare, Pește întreg copt în sare de mare, și Pește Întreg Copt Cu Sare De Lămâie Și Aioli.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în centrul cuptorului; preîncălziți la 232°. tapetați foaia de copt cu margini mari cu folie, lăsând o surplombă generoasă.
Combinați primele 3 ingrediente într-o tigaie mică. Prăjiți condimentele la foc mediu până când începeți să pop, amestecând frecvent, aproximativ 9 minute. Condimente reci. Zdrobiți grosier în mortar cu pistil sau într-o pungă de plastic greu resigilabilă cu ciocan.Clătiți peștele în interior și în exterior; se usucă.
Se presara toate amestec de condimente în cavitatea de pește. Umpleți cu praz și felii de lămâie.
Bateți albușurile de ou și apa într-un castron mare pentru a se amesteca.
Adăugați sare. Se amestecă până când sarea este umezită uniform.
Întindeți 2 căni de amestec de sare în bandă de 4 inci lățime, 12 inci lungime (sau folosiți mai mult până la lungimea egală a peștelui) pe foaia pregătită.
Puneți peștele pe sare. Acoperiți peștele complet cu amestecul de sare rămas, apăsând pentru a sigila.
Coaceți pește 25 de minute.
Lăsați să stea în crustă 10 minute.Folosind cuțit mare, rap crusta brusc pentru a sparge.
Tăiați în porții și serviți, trecând alături ulei de măsline extravirgin și pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.